Betta på sommarens transfers

Sommaren är alltid intressant även fast det inte finns någon fotboll att titta på (förutom när det är EM eller VM). Det är ju alltid transfers som ska klaras av. Jag är väldigt spänd på hur det kommer se ut för några lag. Det öppnar också för massor av spelmöjligheter eftersom spelbolag, exempelvis Betsson, alltid ställer ut odds för transfers.

Manchester City

Manchester City kommer att försöka hitta på en massa grejer för att få till en bättre säsong. Yaya Touré är gammal och de behöver någon som kan ta kommandot efter honom. Klart man kommer försöka få in Paul Pogba. Jag tycker i alla fall att han är bäst på sin position. Killen är född 1993 och kommer bli ännu större än den superstjärna som han redan är.

Manchester United

Det funkar inte att Falcao stannar. Kanske tar man hem Chicharito som är på lån hos Real Madrid. han har ju gjort flera viktiga mål för marängerna och Louis van Gaal kanske vågar satsa på honom. Ska Robin van Persie vara kvar? Kommer Hummels, Godin eller någon annan mittback i världsklass tas in? Jag vet inte hur den där Holländaren tänker. Men har är ju bra på att agera på transfermarknaden.

Liverpool

Balotelli blev ingen succé och Sturridge är gjord av glas. Sterling länkas samman med massor av andra klubbar. Generalen Steven Gerrard drar vidare. Det är mycket viktigt för Liverpool att de tar in rätt spelare den här sommaren.

Real Madrid

Kommer Bale stanna är den stora frågan för mig. Rafael Varane kommer troligtvis stanna trots att han fått nöta en del bänk. Jag tror att han inte är möjlig att värva då han har så många år framför sig och redan är så bra. En annan fråga är om duktiga Isco kan tänka sig att spela så sparsamt trots att han är så bra. Och vad händer om man lägger ett monsterbud på Eden Hazard?

Borussia Dortmund

Borussia Dortmund har haft en tung säsong och det var riktigt illa i ligaspelet ett tag. Hummels är på väg bort och Marco Reus är för bra för att inte spela i Champions League. Det enda jag vill är att de inte drar till Bayern München. Det funkar inte att de fortsätter att dammsuga hela ligan på de bästa spelarna år efter år.