Summera speltipsvåren

Ja jag vet att jag inte har speltipsat så mycket som andra speltips-sajter. Långt ifrån. Det ska bli bättring på det. Det är inte så att jag inte spelat själv. För det har jag gjort. Men jag har bara inte fått tummen ur att plita ned några rader om mitt spel. Men vi kan ju i alla fall gå igenom lite grann. Jag har spelat mest på basket, tennis, fighting, fotboll och ishockey.

Basket

Här är det mer eller mindre +/- 0. LeBron James har räddat mig några gånger och han är väl enskilt den spelaren som jag ska tacka mest i NBA. James Harden är en annan. Och så Dirk Nowitzki så klart. Men basket tycker jag är svårt och jag ska erkänna att jag ibland lagt ganska oinformerade spel. Och då blir det inte bra. Så med det medräknat måste jag vara mer än nöjd med att vara

Tennis

Tennisbettingen har gått skit på herrsidan och kalasbra på damsidan. Jag fattar inte varför jag ska försöka hitta skrällar mot de bästa herrspelarna. Egentligen borde jag hålla mig borta från herrtennisen fullt ut för mina stats där är skämmigt dåliga. I damtennisen har jag inte ett särskilt bra underlag men jag har i alla fall vunnit några spel där.

Fighting

Jag spelade tungt på att Anthony Johnson skulle spöa Alexander Gustafsson. Det bar emot eftersom jag gillar Gus. Men du fick fina odds på Johnson och Jones-effekten gjorde att det blev mycket dåligt spelvärde på Alexander. Så här drog jag in lite pengar.

Fotboll

Det har blivit mindre fotbollsspelande för mig på senaste. Jag vet inte om jag är tillräckligt bra för att vinna här. Jag har spelat massvis på fotboll genom åren men resultatkurvan är nära horisontell. Det ger nöje men det ger mig inga pengar.

Ishockey

I hockeyn följer jag mest andras speltips. Detta är min svagaste sida. Jag gillar att kolla NHL när det vankas slutspel och när någon svensk är extra het. Men återigen är det inte storkovan som hämtas här heller.