Svenska Spels livescore

Svenska Spel bjuder på målservice i realtid. Inget speciellt med det egentligen. Varenda spelbolag gör ju det. Men jag tänkte ändå passa på att rekommendera Svenska Spels variant. Det tycker jag är stort av mig eftersom jag har en vana att klanka ned på Svenska Spel. Det är ganska mycket med dem som jag inte gillar. Men det tar vi och avhandlar i något annat inlägg.

Funkar fint tillsammans med Svenska Spels utbud

En livescore är något som ska fungera som ett komplement till spelaren. I alla fall när ett spelbolag står bakom livescoren. Tanken är ju att om spelaren inte har rätt TV-kanal för aktuellt sportevenemang så ska livescoren ge spelaren resultatet. Det är för det första kul att veta hur det går så klart. Men sedan är det också en nödvändighet för livespelare att veta vad det står i matcherna hela tiden. Annars kan man ju inte livespela.

Svenska Spel har utformat sin livescore utefter sina produkter. Här är ett screen shot på hur det ser ut:

livescrore_bildsvenskaspel
Som du kan se så finns det alternativ att sortera på sport och datum och sådana basala inställningar. Men du kan också sortera livescoren utefter produkt som till exempel Stryktipset, Europatipset och Bomben. Detta är alltså rent nonsens för alla andra spelbolag än för just Svenska Spel. För det är ju bara Svenska Spel som har dessa olika produkter. Så om du spelar på Svenska Spel skulle jag vilja påstå att det inte finns en bättre livescore än deras egna. Spelar du hos ett annat spelbolag är det naturligtvis annorlunda.

Data från Betradar

Livescoren är uppbyggd på data från Betradar som är en väldigt bra leverantör för sportdata live. De jobbar med flera olika ledande spelbolag och har en väldigt bred produkt. Det är långt ifrån bara fotboll och andra stora sporter som Betradar levererar data för. Du kan också få liveinformation om Snooker eller volleyboll med flera mindre stora sporter.