Tippat

Det finns en bra sportsbetting-sajt som jobbar med att ge ut speltips och information om var man kan spela på bra licensierade spelbolag. Sajten heter tippat.se och de uppdaterar med nya speltips varje dag. Vissa speltips är bra och andra är mindre bra. Jag brukar gå igenom kanske 3-4 olika speltipssidor varje dag. Det fler när jag känner mig osäker på ett spel. Tippat.se brukar i alla fall vara en av dessa sidor som jag besöker för att se om jag kan få lite gratis information eller en infallsvinkel som jag inte tänkt på själv.

Bra och uppdaterad information om spelbolag

Tippat.se är bra på att skriva relevant och framför allt uppdaterad information om spelbolag. Ofta kan du läsa andra ganska stora spelportaler som har flera år gammal information. Ofta är det mer eller mindre nedlagda sidor där bara visst underhåll förekommer. De bryr sig helt enkelt inte om att skriva om recensioner eller lägga till nyheter som tillkommit. Tippat tillhör ett av undantagen som så vitt jag sett varit duktiga på att uppdatera informationen om sina partners.

Frekventa speltips på stora sporter

Jag är en sådan spelare som gärna spelar på lite märkliga sporter. Jag kan tänka mig att spela på dart eller något annat där jag egentligen inte har någon vidare koll. För mig handlar det om att addera lite krydda till spelet. Jag orkar liksom inte kolla på dart om jag inte har ett lite bet på gång. Men huvudsakligen spelar jag på sporter som är stora och där det ges ut mycket olika odds. Tippat.se skriver oftast om de allra största sporterna. Det är mest fotboll och ishockey. Sedan är det också lite tennis och basket. Ibland kan jag önska att deras skribenter skulle blanda in lite speltips om märkliga sporter som sådana dårar som jag kan tänka mig att spela. Men jag antar att de inte vill sticka ut hakan alltför mycket och villa in någon i ett dåligt spel.